Somnul este un proces activ pentru creier. Este un proces restaurator necesar care afectează toate aspectele funcționării. Tulburările de somn sunt printre cele mai frecvente plângeri medicale din societatea noastră. Tulburările de somn sunt tulburări care afectează capacitatea de a adormi, de a rămâne adormit sau care provoacă comportamente anormale în timpul somnului, cum ar fi terorile nocturne sau somnambulismul. Problemele de somn pot fi cauzate de diverși factori. Calitatea slabă a somnului afectează viața personală, familială și profesională. Tableta ZZOWIN este o formulare pentru inducerea & menținerea somnului în mod natural. ZZOWIN este un regulator natural al somnului care...
Ashwagandha este o plantă adaptogenă (utilizată în medicina pe bază de plante pentru stabilizarea proceselor fiziologice și pentru promovarea homeostaziei), care ajută organismul să se adapteze la stres. Este un adaptogen extrem de puternic, cunoscut și folosit în tehnicile de vindecare ayurvedică încă din cele mai vechi timpuri. Adaptogenii sunt o clasă specifică de plante care funcționează holistic asupra întregului corp. Adaptogenii sunt substanțe care modulează răspunsul organismului la stres sau la un mediu în schimbare. Adaptogenii ajută organismul să facă față stresului extern, cum ar fi toxinele din mediu, și stresului intern, cum ar fi anxietatea și insomnia. Folosirea...
Tulsi sau Tulasi este o planta cu traditie in Ayurveda. Este de fapt o specie de busuioc, denumit popular in Hindu "busuioc sfant". In Ayurveda se spune ca consumul de tulsi ajuta in afectiunile respiratorii, pulmonare, tuse, raceli, etc. Pudra de busuioc se foloseste ca si condiment, in preparate culinare, sau ca infuzie (ceai). Este minunat in cazuri de probleme cu sistemul respirator (tuse, tuberculoza, bronsita alergica, astm, etc) pentru ca lichefiaza si astfel faciliteaza evacuarea depozitelor de Kapha (flegma).Este un excelent tonifiant al sangelui si inimii, curata sinusurile, purifica zona capului si nervii, intareste sistemul imunitar, oxigeneaza organismul.Imbunatateste digestia...
Bio miez din boabe de cacao Criollo. Boabele de cacao crude zdrobite sunt „chipsuri” de ciocolata naturala cu o compozitie nutritionala remarcabila. Boabele de cacao se afla in palma de cacao fructificata. Sunt mari de aproximativ 3-5 cm, maroniu profund, cu un gust caracteristic de cacao, in mod natural amar. Favoritele cunoscatorilor de ciocolata naturala. Miezul din boabe de cacao crude este benefic pentru organism, continand si o cantitate impresionanta de:antioxidanti – boabele de cacao contin mai multi antioxidanti decat orice alt aliment.magneziu – in boabele de cacao se regaseste o cantitate mare de magneziu, mai mult decat in orice alt...
Bio miez din boabe de cacao Criollo. Boabele de cacao crude zdrobite sunt „chipsuri” de ciocolata naturala cu o compozitie nutritionala remarcabila. Boabele de cacao se afla in palma de cacao fructificata. Sunt mari de aproximativ 3-5 cm, maroniu profund, cu un gust caracteristic de cacao, in mod natural amar. Favoritele cunoscatorilor de ciocolata naturala. Miezul din boabe de cacao crude este benefic pentru organism, continand si o cantitate impresionanta de:antioxidanti – boabele de cacao contin mai multi antioxidanti decat orice alt aliment.magneziu – in boabele de cacao se regaseste o cantitate mare de magneziu, mai mult decat in orice alt...
Pasta de cacao, cunoscuta si sub denumirea de cacao liquor sau simplu masa de cacao, este obtinuta prin presarea si macinarea la rece a boabelor de cacao.
Pasta de cacao are o textura fina, cremoasa, fiind practic o ciocolata bruta cu 100% cacao.
Valori nutritionale pentru 100g:
Energie (kJ/kcal)
2394.5/580.5
Λιπαρά(g)
49.7
- din care saturate (g)
28.8
Carbohidrati (g)
8.3
- din care zaharuri (g)
0.5
Proteine (g)
14.5
Fibre (g)
21
Saruri (g)
0.1
Tara de origine: Peru
Pulberea matcha raw este consumata de japonezi de mii de ani pentru proprietatile sale antioxidante.Matcha este folosita in mod traditional in ceremoniile de ceai japoneze de sute de ani.Acesta reprezinta o pulbere fin macinata din frunze de ceai verde cultivate si prelucrate special. Mod de Utilizare:Pudra Matcha este cea mai buna clasa (clasa A)si poate fi preparata ca si ceai, deci poate fi adaugata ca ingredient in diferite retete.Ca atare, se potriveste la shake-uri, smoothie-uri si o varietate de sosuri, oferindu-le aroma si culoarea ceaiului verde. -Valori nutritionale pentru 100 g: Energie (kJ/kcal) 1527/362 Λιπαρά(g) 4,5 - din care saturate...
Cacao brut este un produs obținut din boabe crude de cacao. Are gustul dulce-amar și aroma caracteristică de ciocolată. Pudra organica de cacao raw este extrasa prin procedee mecanice, la rece. Cacao este considerat unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Continutul de grasime este unul redus. Mod de utilizare: Adăugați cacao pudra în laptelel preferat pentru a crea o băutură delicioasă. Puteți adăuga cacao la prajituri, in diverse bauturi, practic oriunde aveti nevoie de gust si culoare de ciocolata. Cantitate zilnică recomandată: tA se consuma până la 2 lingurițe pe zi. Valori nutritionale pentru 100 g: Energie (kJ/kcal) 413 kcal Λιπαρά(g)...
Cunoscută sub numele de „ginseng indian” ashwagandha este o plantă naturală cu mai multe beneficii care ajută organismul nostru. Consumul de plantă întinerește și întărește mintea și corpul, ajutându-vă să faceți față eficient stresului și muncii de zi cu zi. Capsulele Himalaya Ashwagandha acționează ca întăritoare ale imunității și ajută organismul să mențină un echilibru între funcționarea diferitelor sisteme ale corpului, inclusiv sistemul nervos, sistemul imunitar și glandele endocrine. Capsulele Himalaya ajută la reducerea nivelului de stres și promovează priceperea sexuală și îmbunătățește starea de spirit, în timp ce crește nivelul de energie. În mod tradițional, Ashwagandha este considerat un...