Himalaya Amla C (Amalaki) este un supliment pe baza de extract din fructe de Amla, sau Amalaki (Emblica officinalis). Aceasta planta este cunoscuta ca promoveaza imunitatea si contribuie la sanatatea fizica. Mod de acțiune: Sprijina sistemul imunitar Contribuie la sanatatea fizica Ajuta la sustinerea digestiei si functiei tractului intestinal Nu contine zahar, coloranti artificiali, arome artificiale, soia sau ingrediente lactate Produs vegetarian Indicații: obezitate, hiperlipidemie; apetit mărit pentru dulciuri. Ingrediente:Amla (Emblica officinalis) fruit extract 500 mg Atenționări:Nu se recomandă în perioada de sarcină, pacienților cu icter sau cu disfuncții renale, persoanelor...
Ciuperca reishi, cunoscuta si sub numele de ganoderma lucidum, ling-zi, sau lingurita zanei in Romania, este o ciuperca comestibila, folosita de secole de catre popoarele asiatice.Enumeram cateva beneficii ale ciupercii Reishi:are proprietati anticancerigene,are efecte antiaging,sprijina sistemul imunitar,sprijina regenerarea ficatului si sanatatea gastrointestinala,regleaza tensiunea arteriala,sprijina sanatatea sistemului respirator,asigura neuroprotectie,si altele.Ingrediente: 100% reishi din agricultura ecologica. Mod de Utilizare: Cateva grame (2-5 grame) pe zi, amestecate in suc, smoothie, etc.Nu are efecte secundare in cazul in care se consuma mai mult.Valori nutritionale pentru 100 g: Energie (kJ/kcal) 1511/356 Λιπαρά(g) 1 - din care saturate (g) 1 Carbohidrati (g) 69 - din care...
Fructele acestui arbust sunt bogate in Vitamina C, in polifenoli, antioxidanti. Are si efecte anti-inflamatorii, si reduce aciditatea gastrica. Este de asemenea un bun purificator al sangelui, cu efecte benefice si pentru piele si par.
Mod de utilizare: Puteti adauga pulberea de amla in apa, lapte, cereale la micul dejun, in prajituri, smoothies, iaurt.
Din agricultura ecologica
Valori nutritionale pentru 100g:
Energie (kJ/kcal)
1200/287
Λιπαρά(g)
0,2
- din care saturate (g)
0,1
Carbohidrati (g)
52,7
- din care zaharuri (g)
6,2
Proteine (g)
2,2
Fibre (g)
32,9
Saruri (g)
0,1