Unt de cacao cu aroma irezistibila si gust de ciocolata. Untul de cacao este extras din boabe de cacao. Este ulei vegetal presat la rece. Potrivit pentru scopuri culinare si cosmetice. Are un efect foarte benefic asupra pielii. Aroma si gust irezistibil de ciocolata. Unt de cacao (Theobroma oil) este un ulei vegetal extras din boabe de cacao prin presare.Boabe de cacao crude fermentate (cu coji), uscate si apoi macinate pentru a obtine masa de cacao. Este presat suplimentar si astfel se extrage unt de cacao. Produsul rezidual al acestui proces a fost macinat la o pulbere fina pentru a obtine...
Pudra de macese este un antioxidant puternic. Contine mari cantitati de vitamina C. Este de 4-5 ori mai eficienta decat ceaiul de macese. Deosebit de eficienta in sezonul rece pentru prevenirea racelii si a gripei. Un super aliment de exceptie. Legislatia europeana nu permite trecerea pe eticheta produsului a faptului ca pudra de macese se poate consuma ca atare, deoarece spun ei ca nu sunt suficiente studii care sa ateste acest lucru (de parca noi nu consumam macese crude de mici pe la bunici). Mod de utilizare : Amestecati pulberea de macese cu miere de albine (in cantitati egale) si consumati in sezonul...