Porumbul purpuriu este cultivat de secole in Peru.Faina de porumb purpuriu este faimoasa datorita faptului ca are un continut foarte ridicat de anthocyanin, un antioxidant puternic care de altfel da si culoarea purpurie acestei specii de porumb.Anthocyanina ajuta la scaderea colesterolului, in diabet, in probleme circulatorii, inclusiv circulatie periferica proasta.Fiindca nu contine gluten, poate fi consumata si de catre persoanele care tin o dieta fara gluten. Mod de utilizare: Se poate folosi in amestec cu faina de grau pentru paine, in patiserie, precum si in orice alta reteta amestecata cu alte tipuri de fainuri. Valori nutritionale pentru 100g: Energie kcal 152...
Pulberea matcha raw este consumata de japonezi de mii de ani pentru proprietatile sale antioxidante.Matcha este folosita in mod traditional in ceremoniile de ceai japoneze de sute de ani.Acesta reprezinta o pulbere fin macinata din frunze de ceai verde cultivate si prelucrate special. Mod de Utilizare:Pudra Matcha este cea mai buna clasa (clasa A)si poate fi preparata ca si ceai, deci poate fi adaugata ca ingredient in diferite retete.Ca atare, se potriveste la shake-uri, smoothie-uri si o varietate de sosuri, oferindu-le aroma si culoarea ceaiului verde. -Valori nutritionale pentru 100 g: Energie (kJ/kcal) 1527/362 Λιπαρά(g) 4,5 - din care saturate...